FAES i AECiT celebren la inauguració del nou accés al polígon Benieto

Hui s’ha obert a la circulació el nou accés al polígon Benieto-Ciutat del Transport, una mesura reclamada pels empresaris de la zona des de l’obertura d’aquesta. Un projecte que contribuirà a impulsar l’activitat comercial a la Ciutat del Transport i que ha estat possible gràcies a la col·laboració públic privada.

D’una banda, els empresaris han aportat la quantitat necessària per a la seua construcció mentre que el consistori ha col·laborat facilitant tot el procés amb altres administracions implicades. A l’acte d’obertura del vial han acudit representants polítics i empresarials que s’han mostrat més que satisfets.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha declarat que «els empresaris han qualificat la jornada de hui com històrica i crec que no només ho és per a ells sinó per a tota la ciutat. En definitiva, avui el que aconseguim és facilitar les coses perquè l’economia seguisca creixent. Era una reivindicació històrica i ha estat gràcies a la gerència de Myo i als empresaris de la Ciutat del Transport que no han parat fins a aconseguir l’accés. Nosaltres hem fet de corretja de transmissió amb el Ministeri i la Demarcació de Carreteres.

Per la seua banda, Enrique Biel, en representació del Centre Comercial MYO, s’ha mostrat satisfet amb la mesura. «Estem molt contents i volem agrair totes les gestions que ha fet l’ajuntament de Gandia perquè hui estigam ací. L’empresa ha invertit quasi 4.000.000 € en la construcció de la zona i hem generat més de 350 llocs de treball. D’aquest accés esperem una major afluència i poder oferir moltes més coses a la ciutadania».

El president dels empresaris del polígon, Miguel Todolí, ha destacat que «hui fem realitat un desig de molts anys. La zona cada dia té més potencial i vull agrair al Parc Comercial MYO Gandia i l’Ajuntament que siga hui real el nou accés. Tots estem en la línia de col·laboració perquè com més millorem més empreses es podran instal·lar a la ciutat”.

Finalment, el president de FAES, Rafael Juan, s’ha reafirmat en la idea que «hui és un dia històric per a les empreses que estan en el polígon i la ciutat en general. L’accés era més que necessari, era absurd que no tinguérem el vial. Com a president de FAES vull destacar la importància de l’associacionisme empresarial a l’hora de plantejar aquest tipus de reivindicacions».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *