Els empresaris d’AECiT qualifiquen de «dia històric» l’obertura del nou accés

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha comparegut aquest matí en roda de premsa acompanyada pel president de l’Associació d’Empresaris Ciutat del Transport, Miguel Todolí; la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo; i el coordinador general d’Urbanisme, Vicent Mascarell; per anunciar dues bones notícies, tant per als empresaris i treballadors de la Ciutat del Transport com per als ciutadans en general.

Tal com ha explicat Morant, el pròxim 7 de març s’obrirà a la circulació el nou accés al polígon Benieto-Ciutat del Transport, una mesura reclamada pels empresaris de la zona des de l’obertura d’aquesta. «Aquest projecte contribuirà a impulsar l’activitat comercial a la Ciutat del Transport i, per tant, a dinamitzar l’economia. Així mateix, aquest polígon tornarà a ser atractiu per als empresaris, després que moltes mercantils hagueren afrontat grans dificultats i s’hagen vist obligades a tancar. Podem afirmar que des que es va iniciar aquesta legislatura, s’ha produït una inversió al polígon Benieto d’uns 5 milions d’euros i s’han creat uns 80 llocs de treball» va declarar Diana Morant.

La nova infraestructura ha estat sufragada íntegrament per la iniciativa privada que ha invertit prop de mig milió d’euros. Amb l’actuació s’aconseguix millorar l’accés a la zona industrial, s’ha possibilitat la implantació de Decathlon creant 50 nous llocs de treball i es reduïx el deute municipal, ja que les arques del consistori han ingressat prop d’un milió d’euros.

Morant també ha explicat l’altra bona notícia per al teixit empresarial, ja que Telefónica instal·larà durant el pròxim semestre fibra òptica als polígons de la ciutat. En concret, al polígon Benieto la multinacional invertirà 50.000 € que s’afegixen als 5.000.000 € que l’empresa invertirà a la ciutat durant la present legislatura, el que permetrà multiplicar per 10 la velocitat actual de transferència de dades.

Per la seua banda, el president de l’Associació d’Empresaris Ciutat del Transport, Miguel Todolí, va declarar que «hui és un dia històric per al polígon Benieto. Després de més de 15 anys reclamant l’accés, i gràcies al parc comercial Myo i totes les facilitats i col·laboració de l’ajuntament de Gandia, la infraestructura serà possible». Pel que fa a l’arribada de la fibra òptica a la zona, Todolí s’ha mostrat satisfet «és una altra notícia fabulosa que ens permetrà ser més competitius. Tot ha estat possible gràcies a la col·laboració público-privada i el compliment de les promeses realitzades per part del govern».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *